Adatvédelmi Irányelvek

 A Kafferoma számára nagyon fontos az adatvédelem és ezért nyítottak és átláthatóak kívánunk lenni a személyes adatfeldololgozásra vonatkozóan. Ezért olyan politikát folytatunk, amely meghatározza az Ön személyes adatainak feldolgozását és védelmét.A GDPR(General Data Protection Regulation) Rendelkezése , a személyes adatvédelemre és az adatok szabad mozgására vonatkozó 677/2001 számú Törvény és a személyes adatok elektronikus un való közvetítésére és védelmére vonatkozó modósított 506/2004 számú Törvény előirásai szerint, a  A Vero Mol Caffe Srl köteles az Ön által megadott személyes adatokat biztonságosan és kizárólag csak a meghatározott célokra felhasználni. 

 Ki végzi a személyes  adatkezelést ? 

A Vero Mol Caffe Srl(Kafferoma), romániai társaság végzi az önök által közvetített adatkezelést és az alkalmazandó adatvédelmi törvények előírásainak megfelelően felel a személyes adatokért. 

Vero Mol Caffe Srl

Székhely – Laz, Str Principală(utca), Nr 151(szám), Jud Alba(megye)
, Románia 

Munkapont  – Sebes(Szászsebes), Str Luncile Progoanei (utca)Nr 1(szám) , Jud Alba(megye), Románia 

Cégjegyszékszám: J01/845/2019
Adószám:RO40973623

Milyen adatokat gyűjtűnk és tárolunk 

 Amig a weboldalunkat látogassa, a következőket fogjuk követni: 

-a megtekintett termékek: ezt arra használjuk,például, hogy megmutassuk önnek azokat a termékeket amelyetket legutobb tekintett meg 

-hely, IP-cím és böngésző típusa:különféle célokra használjuk fel őket, például adók becslésekor és szállításkor 

– szállítási cím: megkérjük adja meg a szállítási címet, így felbessülhetjük,például,hova kell a terméket szállítani a megrendelés elküldése előtt és el tudjuk küldeni a mergdendelt terméket!

 Cookie-t használunk azért hogy a kosár tartalmát kövessük addig  weboldalunk böngészése közben. Amikor tőllünk vásárol, akik mi információkat kérünk, ideértve a vásárló nevét,számlázási cím, kézbesítési cím, e-mail cím, telefonszám, hitelkártya / fizetési adatok és opcionális információk a bankszámlával kapcsolatosan, például felhasználónév és jelszó. Ezt az információt többféle célra felhasználjuk, például:

-információkat küldünk  az ön számlájáról és megrendeléséről

–  válaszolunk kéréseire, ideértve a visszafizetéseket és reklamálásokat(kifogásolásokat)

-feldolgozzuk a kifizetéseket és megakadályozzuk a csalásokat

-előkészítjük  az Ön számláját üzletünk számára

– eleget teszünk minden jogi kötelezettségünknek, mint például az adók  kiszámítása

-javíttjuk  kínálatunkat 

– marketing üzeneteket küldünk Önnek, ha úgy dönt, hogy elfogadja őket 

Ha fiókot hoz létre, akkor mi  tároljuk a nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát, amelyet a jövőbeni megrendelések teljesítésekor használunk fel.

Általában mindaddig tárolujuk a veled kapcsolatos információkat, amíg azokra a célokra van szükségünk rá van, amelyekért összegyűjtjük és felhasználjuk őket, de továbbra nem fogjuk megőrizni őket, ha erre jogilag nem vagyunk kötelesek.Például, adózási és számviteli célokból határozatlan ideig tároljuk megrendeléseikor beirt adatait.Ide tartozik  a név, az e-mail cím, a számlázási és a kézbesítési címek.Megjegyzéseket vagy véleményeket is tárolunk, ha ebbe beleegyezünk. 

A csapatunkból ki láthatja az Ön adatait 

A csapatunk tagjai láthatják az ön által szolgáltatott információkat. Például, úgy az ügyvezetők mint az üzletvezetők a következő oldalakra léphetnek be: 

– a megrendelésekről való informácók,éspedig,  mit vásároltak, mikor vásárolták, és hova lettel elküldve a termékek 

-az ügyfelekkel kapcsolatos információk, mint, név, e-mail cím és a számlázási cím és kézbesítés 

Csapatunk tagjai hozzáférhetnek ehhez az információhoz a megrendelések tiszteletben tartásának, a visszatérítések feldolgozásának és a támogatás nyújtásának elősegítése érdekében.

Amit  másokkal megosztunk 

 Olyan információkat osztunk meg harmadik féllel, amelyek elősegítik a megrendelések biztos elküldését és az olyan szolgáltatások nyújtását, mint például: DPD Courier, Google Analytics, Google Adwords, Paylike. További részletekért olvassa el ezen vállalatok adatvédelmi irányelveit.

 Fizetési módok 

Elfogadjuk a  PayPal általi fizetéseket. .A kifizetések feldolgozásakor az Ön adatainak  egy része a PayPal-ba küldjük át, beleértve a fizetés feldolgozásához vagy elfogadásához szükséges információkat, például az összes vásárlásról és a teljes számlázásról szóló információkat

További részletekért lásd a PayPal adatvédelmi irányelveit.

Hitel/betét bankkártyás fizetéseket fogadunk el. A fizetések feldolgozásakor az Ön adatai egy részét a Paylike felé továbbítják, ideértve a fizetés feldolgozásához vagy elfogadásához szükséges információkat, például az összes vásárlás és a teljes számlázás adatait.

További részletekért lásd a Paylike adatvédelmi irányelveit.

Hol tároljuk az Ön adatait

Az Öntől begyűjtött adatokat az Európai Gazdasági Térségben tároljuk (EGT). Az adatgyűjtés célja az általunk kínált szolgáltatások és termékek optimális feltételekkel történő végrehajtása. Az általunk összegyűjtött személyes adatok azok, amelyeket szolgáltatásaink elérése érdekében ön  nyújt nekünk.

Általában határozatlan ideig gyűjtünk, tárolunk, és feldolgozzuk a következő személyes adatokat:

-az ön vezetékneve és utóneve 

– e-mail, e-mail cím(címek)

– levelezési cím 

-az ön által megadott telefonszám (szolgálati/saját)

-IP

-rendelés száma 

– tranzakció(ügylet) összege 

– tranzakció(ügylet) kelte 

 Személyes adatok feldolgozása 

A természetes személyeknek a természetes személyek védelméről szóló, 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelettel módosított és kiegészített  a személyes adatok feldolgozása és ezeknek szabad áramlása tekintetében a személyek védelméről szóló 677/2001 / EK rendelet rendelkzései és a 95/46/EK rendelet hatályon kivül helyezése alapján,Kafferoma (Vero Mol Caffe Srl)  köteles hogy az ön által szolgáltatott személyes adatokat biztonságos körülmények között kezelni és csak a megjelelölt célokra . 

Az adatgyűjtés célja: a felhasználók / ügyfelek (Vásárlók) tájékoztatása a kafferoma.ro fiókjuk állapotáról, a felhasználók / ügyfelek tájékoztatása a megrendelések alakulásáról és állapotáról, a kínált termékek és szolgáltatások, kereskedelmi tevékenységek értékelése, termékek és szolgáltatások népszerűsítése, marketing , reklám, média, adminisztráció, fejlesztés, piackutatás, statisztika, az értékesítés és a fogyasztók magatartásának nyomon követése , az ügyfeleknek  nyújtott szolgáltatások javítása érdekében.A rendelés regisztrálása csak ezen feltételek elfogadásával lehetséges, és ez magában foglalja a telefonos kapcsolatfelvételt a megrendelés megerősítésében, e-mailek küldésében a megrendelés állapotáról, hogy folyamatosan tájékozódhasson a regisztrált megrendelések állapotáról, vagy később e-mailek küldésében a felülvizsgálati kérelemről. a megrendelt termékekhez. 

 A fiók létrehozása végett kitöltött adatlap és / vagy a megrendelőlap kitöltése által, ön kijelenti, hogy feltétel nélkül elfogadja, hogy személyes adatai  a Kafferoma adatbázisba lesznek felvéve, és kifejezetten és egyértelműen egyetért azzal, hogy minden a személyes adatait amit a Kafferoma, ennak közreműködői és munkatársai, területileg és / vagy ideiglenesen tárolnak, használnak és dolgoznak fel területileg és / vagy ideiglenesen, a következő  tevékenységek elvégzése végett, például kereskedelmi tevékenységek, a termékek és szolgáltatások promóciója, marketing, reklámozás, a média , adminisztráció, fejlesztés, piackutatás, statisztika, eladások nyomon követése és a fogyasztó viselkedése. Ön kifejezetten és egyértelműen egyetért azzal, hogy az ilyen személyes adatokat a Kafferoma továbbadhatja ( leányvállalatainak, valamint más belföldi vagy külföldi szervezeteknek . 

Jelen Általános Feltételek elolvasása által tudomásul veszi, hogy a törvény által biztosított jogai garantálva vannak,  ideértve az információhoz való jogot, az adatokhoz való hozzáférés jogát, a beavatkozáshoz való jogot, az ellenzéki jogot, a jogot arra, egyéni döntés  alá nem vetés jogát,, az igazságszolgáltatáshoz való fordulás lehetőségének jogát, a 677/2001 / EK törvény által a személyes adatok feldolgozása és az adatok szabad áramlása  tekintetében a személyek védelméről biztosított jogainak megsértése esetén. Ugyanakkor joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, és kérheti azok teljes vagy egy részbeni törlését.

 Egy kérelem alapján, a következő jogokat gyakorolhatja ingyenesen : 

– hogy megerősítsék önnek, hogy a személyes adatait feldolgozzák vagy sem;

– hogy az átadott adatok vonatkozásában beavatkozzon 

– az adatokhoz kapcsolodó legális és indokolt indokok miatt ellenáljon az adatok feldolgására nézve 

–  hogy kérjék az adatok törlését, kivéve a törvény által előírt helyzeteket 

–  hogy letöltse az ön összes adatát 

Így a Kafferoma.ro a newsletter útján értesítheti a felhasználókat / ügyfeleket az aktuális ajánlatokról, üdvözleteket, ajándékutalványokat küldhet, review kérelmeket vagy egyéb különleges üzeneteket küldhet.

A Kafferoma.ro nem reklámozza a SPAM-ot. Bármely felhasználó / ügyfél, aki kifejezetten megadta e-mail címét a kafferoma.ro honlapon, választhatja, hogy törli azt adatbázisunkból.

Ön által megadott információkat arra a célra használjuk fel, amelyre megadta, szolgáltatásaink kezelése, támogatása és értékelése érdekében, valamint a biztonság, a törvény és a szerződéses feltételeink megsértésének megelőzésére.

Ezenkívül a Kafferoma továbbadhatja az Ön személyes adatait más társaságoknak, amelyekkel partnerségben vagyunk, de csak a tőlük fennálló titoktartási kötelezettségvállalás alapján, amely garantálja ezen adatok biztonságát és ezen személyes adatok szolgáltatása. a hatályos jogszabályok szerint történik. Ezek a következők lehetnek: marketingszolgáltatók, futárszolgálatok, banki fizetési szolgáltatások, telemarketing vagy egyéb szolgáltatások, más cégek, amelyekkel közös programokat fejleszthetünk ki termékeink és szolgáltatásaink piacra történő felkínálására.

Személyes adatait átadhatjuk az ügyészségnek, a rendõrségnek, a bíróságoknak és az állam más felhatalmazott szerveinek is, a jogszabályi rendelkezések alapján és azok keretein belül ,külön kérelmekre. 

Az Ön személyes adataival kapcsolatos jogai

Személyes adatainak  a 679/2016 európai szintű adatvédelmi rendeletben meghatározott feltételekkel történő feldolgozásával a következő jogok bármelyikét gyakorolhatja:

(1) A személyes adatokhoz való hozzáférés joga

Ez lehetővé teszi, hogy megkapja  tőlünk megerősítést arról, hogy a Kafferoma dolgozik-e az Önre vonatkozó személyes adatokkal vagy sem, és hogy melyik adatok vannak feldolgozva. Ha az Önre vonatkozó személyes adatok nem Öntől voltak átadva, akkor megkapja a  forrásukkal kapcsolatos információkat amivel rendelkezünk, ha nem vagyunk törvény által tiltva a forrás közzétételére nézve.

(2) A helyesbítéshez való jog

Ez magában foglalja a jogot , hogy pontatlan vagy hiányos személyes adatok helyesbítését vagy frissítését kérje, illetve azok kiegészítését  ha a személyes adatok hiányosak. 

  (3) Adattörlés joga vagy az “az elfelejtéshez való jog”

 Ez feljogosítja hogy az önre vonatkozó személyes adatok törlését kérje  egyes körülmények között, például(i) a személyes adatok már nem szükségesek arra a célra, amelyre össze voltak gyűjtve és fel voltak dolgozva, (ii) az ön adati ilegálisan voltak feldolgozva, (iii) a személyes adatok feldolgozása az ön beleegyezése által  történt, és ez vissza lett vonva. 

* megoldatlan kérése van az Ügyfélszolgálaton 

*  a megnyított rendelését nem küldték el vagy csak részben küldték el

* meg nem  fizetett tartozása van a Kafferoma felé, a fizetési módtól függetlenül 

* ha az a gyanú merül fel, vagy visszaélésszerűen használta szolgáltatásainkat az elmúlt négy évben

* hitel iránti kérelmét az elmúlt három hónapban elutasították;

* ha vásárolt tőllünk , a számviteli törvénynek megfelelően az ügylettel kapcsolatos személyes adatait megőrizzük 

(4) A beleegyezés visszavonásának joga

Consimțământul poate fi retras în orice moment, atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc a fost efectuată pe baza consimțământului dumneavoastră.A beleegyezést  bármikor vissza lehet vonni, ha az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozása az Ön beleegyezése alapján történt. 

(5) A személyes adatok feldolgozás korlátozásának joga

Feljogosítja az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozásának korlátozásának kérését és megszerzését bizonyos körülmények között, például(i) ön vitatja az adatok pontosságát abban az időszakban, amely lehetővé tenné számunkra ezen adatok pontosságának ellenőrzését,(ii) adatait jogellenesen dolgozták fel, és ellenzi azok törlését, és kéri azok felhasználásának korlátozását. 

(6) Az adatok hordozhatóságához való jog

 Magában foglalja az Önre vonatkozó személyes adatok fogadásának jogát, amelyet Ön nekünk megadott, azzal a joggal, hogy továbbadjuk azokat egy másik üzemeltetőnek, ha (i) az adatfeldolgozást az Ön hozzájárulása vagy a szerződés alapján hajtották végre és a személyes adatok feldolgozását automatikusan végeztük. Ezt a jogot csak akkor lehet gyakorolni, hogyha az adatfeldolgozás kizárolag automatikusan volt végezve és csak ott ahol  az  adatok kiválasztása az Kezelő által használt műszaki lehetőségek szempontjából megvalósítható.

(7)  Ellenzékhez való jog 

Ez azt jelenti, hogy bármikor jogában áll az adott helyzethez kapcsolódó okok miatt kifogásolni a személyes adatok feldolgozását bizonyos körülmények között, például (i) a feldolgozást törvényes érdekünkben hajtották végre, vagy (ii) a feldolgozás célja a közvetlen marketing, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilok létrehozását is.

(8) Az a jog, hogy döntésük során nem csak adatok automatikus feldolgozására hivatkozzon,  ideértve olyan profilok létrehozását is, amelyek jogi következményekkel járnak, vagy jelentősen érintik Önt

Ez azt jelenti, hogy joga van emberi beavatkozást kérni a Kezelőtől, véleményének kifejtésére és a határozat megtámadására.

(9) Panasz benyújtásának joga nállunk és / vagy az illetékes adatvédelmi hatóságnál

(10) Az igazságszolgáltatáshoz  fordulás joga 

E jogok gyakorlása, valamint az értesítéssel vagy a Kafferoma személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos további kérdéseivel kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiakban ismertetett kommunikációs módok bármelyikének kiválasztásával, megadva nevét, postai címét vagy e-mail (a kommunikáció módjától függően), telefonszám és a kérés célját. 

Elérhetőség:

e-mail : info@kafferoma.hu;

 postán küldött kérelem a Laz, Strada Principala 151, Cod Postal 517663, Jud Alba (Romania) címre