ÁSZF

Az oldal használása, beleértve a www.www.kafferoma.hu weboldalon található termékek látogatását és vásárlását, a következő bekezdésekben részletezett feltételek elfogadását vonja maga után.A www.www.kafferoma.hu weboldalt, ,a virtuális áruházat és az összes szükséges szoftver eszközt / adatbázist, a Vero Mol Caffe Srl kezeli, a weboldalon bemutatott termékek forgalmazása érdekében.

Vero Mol Caffe Srl este responsabil de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.www.kafferoma.hu, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor in cauză.

Az természetes vagy jogi személy ügyfél  kereskedelmi partnere a Vero Mol Caffe Srl, aki a weboldalon bemutatott termékeket birtokolja, eladja  ezeket a természetes vagy jogi személy ügyfélnek és bevételezi ezektől a termék ellenértékét. A Vero Mol Caffe Srl olyan árukat és szolgáltatásokat nyújt, amelyek az alábbi feltételek tárgyát képezik.A webhely lehető legjobb kihasználása érdekében javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket.A Vero Mol Caffe Srl fenntartja  a jogot, hogy ezen rendelkezésekben, valamint a www.www.kafferoma.hu weboldalon, annak felépítésében vagy bármely más, a webhelyet érintő változásban,  a felhasználók értesítése nélkül módosítsa ezeket a rendelkezéseket. A Vero Mol Caffe Srl-t  nem lehet felelősé tenni a webhelyen bármilyen okból bekövetkezett hibákért, beleértve a kiszolgáló változásait, beállításait és frissítését, amelyen a webhelyet üzemeltetik. 

A www.www.kafferoma.hu weboldalon szereplő termékek ára forintban van megadva, ÁFA-t  tartalmaz, és az ár / rendelkezésre állás hibák feltétetele mellett érvényes. Ha a terméknek amelyet rendelt tévesen volt feltüntetve az oldalra az ár/termék elérhetőség, akkor e-mailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy érvényesítsük a megrendelést az új feltételek mellett.

A Vero Mol Caffe Srl fenntartja magának  a jogot, hogy visszautasaíthatja az együttműködést olyan ügyfelekkel, akik nem megfelelő magatartást és nyelvet tanúsítanak (agresszív, stb.), vagy akik már korábban a megrendelt árút nem vették át. 

Árak 

Abban az esetben hogyha a  termékek árai vagy egyéb a termékekre vonatkozó adatók hibásan voltak feltüntetve az oldalon,többek között azért is ,mert tévesen voltak bevezetve az adatbázisban, akkor fenntartjuk a jogot hogy a termék szállítását  visszamondjuk, , és a lehető leghamarabb értesítjük az ügyfelet hogy hiba történt, ha a kézbesítés még nem történt meg.

 Elektronikus kommunikáció 

A www.www.kafferoma.hu weboldal meglátogatása által, a Vero Mol Caffe Srl  felhasználása, meglátogatással, termékek vásárlásáva vagy e-mailek küldéséve, a kommunikáció elektronikus úton történik, ez által úgy vélve, hogy a felhasználó beleegyezik abba, hogy értesítéseket kapjon a a Vero Mol Caffe Srl-től  elektronikus formában, ideértve az e-mailben vagy a webhelyen közzétett értesítéseket is.

A megrendelés regisztrációja nem jelenti annak megerősítését. A megrendelés átvétele után a szolgáltatóink feldolgozzák ezt, a szállítási részletek megerősítése és megállapítása érdekében. Szállítási határidő, 3-4 munkanap a megrendelés megerősítésétől számítva.

A Húsvéti ünnepekkor, a téli ünnepekkor és a  Black Friday esemény ideje alatt, valamint a cég egyéb kampányának ideje alatt, a megrendelés feldolgozása és kézbesítése 3-7 munkanapon belül eltarthat.

 Megrendelések regisztrálása

Ön egyetért azzal és elfogadja azt,hogy előzetes értesítés nélkül a webhelyen bármilyen információt törölhetünk vagy hozzáadhatunk, és bármilyen tevékenységet megszakíthatunk . A szolgáltatás igénybevételével,ön vállalja hogy valódi, pontos, aktuális és teljes információt szolgáltatat, ahogy ezek a megrendelés regisztrációjának szakaszában vannak meghatározva és vállalja, hogy ezeket az információkat helyesen és teljes körűen megadja.Abban az esetben,ha úgy véljük,hogy ez a kötelezettség nincs teljesítve ön által, fenntartjuk magunknak a jogot,hogy előzetes értesítés nélkül, önt a  szolgáltatás igénybevételétől,meghatározott vagy korlátlan ideig letiltsuk.Terméket rendelhet nálunk checkout-on vagy telefonon keresztül. A megrendelés után összefoglalót kaphat a megrendelésről, amely a megrendelt termékek részletezését és a személyes adatait tartalmazza. Hogyha tévedés észlel a megrendeléssel kapcsolatosan, azonnal értesítsen minket. Hogyha ezt nem teszi meg,akkor úgy véljük,hogy alfogadja a megrendelt termékre vonatkozó részletezést(árat,terméket,szállítási dátumot vagy számlázást) ahogy ezek le van irva.A megrendelést akkor kell elfogadottnak tekinteni,amikor e.mail-t kap tőllünk és abban értesítsűk önt,hogy a futárcég átvette a csomagot. Egy megrendelés visszautasítása esetén, e-mail-ben vagy telefonon lesz értesítve a visszautasítás okaról. 

 Visszautasíthatjuk a megrendelést,hogyha: 

–  nincs a raktárban a megrendelt termék 

–  a termék kifizetését  ön nem véglegesítette 

–  tévedés történt az árral vagy termék leirásával kapcsolatosan 

– Ön nem jogosult arra hogy terméket rendeljen meg  (Ön korhatár alatt van, régebb, a megrendelt termékeket   nem vette át stb.)

 A megrendelés elküldése  után automatikus e-mailt kap az ügyfél, amely értesíti a megrendelés sikeres elküldéséről, majd követi az ellenőrzési folyamatot a lehetséges megerősítéshez. A megrendelések, amelyek olyan termékeket tartalmaznak, amelyek nem állnak rendelkezésre(nincsenek a raktárban), és nem tudjuk szállítani, nem kerülnek megerősítésre. A kafferoma.ro webhelyhez tartozó képek bemutatási célokat szolgálnak, a termékek a rendelkezésre álló készlet korlátain belül vannak.A kafferoma.ro webhelyhez tartozó képek bemutatási célokra szolgálnak, a termékek a rendelkezésre álló készlet korlátain belül kaphatók. 

Szerzői jog  (copyright)

A www.www.kafferoma.hu webhely tartalma, ideértve, a szövegeket,képeket,grafikonokat,programokat, web grafikai elemeket, szkripteket és bármilyen más adatokat, a Vero Mol Caffe Srl,és/vagy a társult cégek, és/vagy partnerek és/vagy szolgáltatói tulajdonát képezi, és a Szerzői jogra vonatkozó törvény, valamint a szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó törvénynek által védett.Kombinációjuk (weboldal design) a Vero Mol Caffe Srl kizárólagos tulajdonát képezi és a Szerzői jogra vonatkozó törvény, valamint a szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó törvénynek által védett. A fent felsorolt ​​elemek bármelyikének a Vero Mol Caffe Srl írásbeli hozzájárulása nélküli használata a hatályos törvények szerint büntetendő.

Ha a kafferoma.ro által szerzői jogsértést észlel, kérjük, küldjön értesítést az inf@kafferoma.hu e-mail címre.

A webhelyen használt összes program a Vero Mol Caffe Srl vagy annak szoftverszolgáltatóinak a tulajdonát képezi, és a szerzői jogra vonatkozó Törvény védi.

Termékek visszaküldése

A távolról vásárolt termékeket  a 34/2014 számú Sürgősségi Rendelet szerint vissza lehet küldeni, ha a vevő nincs megelégedve a termék teljesítményével vagy minőségével, vagy ha úgy találja, hogy a termék nem felel meg a követelményeinek.A termékeket, a kézbesítéstől számított 14 naptári nap alatt lehet visszaküldeni, büntetés  fizetése nélkül és indokolás nélkül. Bankkártyával vásárolt termékek esetében a kibocsátó bank 1-30 napon belül felszabadítja az ügyfél számláján lévő zárolt összeget, ennek házirendjétől függően. 

Azokat a termékek, amelyek  nem felelnek meg a webhely specifikációinak (a termék elküldésének pillanatában) az ügyfél plusz költségek felszámítása nélkül visszaküldheti, a írásbeli értesítés után, amelyben meghatározza a meg nem felelés természetét. Az ügyfél kérheti a termék értékének visszatérítését, vagy más termékre való átcserélést. 

Suma inapoiată nu include cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri sau alte semne de uzură.

A visszatérített összeg nem tartalmazza a szállítási költségeket. Nem vesszük vissza azokat a termékeket amelyek rongálodva, karcolva, elkopva vannak. 

Javasoljuk, hogy a termékeket az eredeti csomagolásban küldjék vissza  az összes dokumentummal együtt (felhasználói kézikönyv, garancia), ez nem kötelező – 249/2015 Törvény, 16. cikk, 8. pont.

 A fent említett termékek visszaküldésével járó szállítási költségeket az ügyfél viseli.Ha a terméket egy olyan időszakban vásárolták meg, amelyben érvényben van az ingyenes szállítási ajánlat, ha a terméket visszajuttatják, akkor a Vero Mol Caffe Srl kezdetben viselt szállítási költség vissza lesz tartva. A termékeket visszaküldése a vevő költségén történik. 

A 14 naptári nap után a termékeket ,a törvényeknek megfelelően, nem lehet visszaküldeni.

A webhelyen megemlített feltételek elfogadása által, a fogyasztó beleegyezik abban,hogy electronikus uton megkapja a 34/2014 számú Sürgősségi Rendelet 6 cikk. 1 bek. a), b), c), h), k) betűjénél előírtakat. 

Visszajuttatási eljárás :

Abban az esetben ha egy fogyasztó vissza akarja juttatni a megrendelt terméket, a következő lépéseket kell megtegye: 

  1. Felveszi a kapcsolatot a Vero Mol Caffe Srl céggel e-mail-en keresztül. 
  2. Küldje el a terméket/termékeket a str. Luncile Progoanei nr. 1, Sebes, Cod Postal 517663, jud. Alba, Romania címre indokolatlan késedelmek nélkül, és mindenesetre legfeljebb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor értesítették nekünk a visszavonást.A határidőt betartják, ha a termékeket a 14 naptári nap lejárta előtt küldik vissza
  3. A szállítási költségeket,a törvény szerint, az ügyfél viseli. Ha a csomagot ugy küldik el,hogy a szállítási költségeket a címzett fzeti, akkor kénytelenek leszünk számlázni a szállítás ellenértékét is és eset, szerint, a pluszban megtett kilométerekre számított költségeket is, ha szükséges.

 Figyelem! A  visszavételi költségeket a törvény szerint az ügyfél viseli, és azokat a futárnak fizeti ki, amikor a csomagot a visszaküldött termékekkel kézbesítik. Az ügyfél választhatja azt a futárszolgálatot, amellyel a terméket a logisztikai központba szállítják.Nem ajánljuk a termékek visszaküldését Postán keresztül. 

A pénzt ,a törvény szerint, a termék kézhezvételétől számítva 14 naptári napon belül visszatérítjük az Ön által elküldött bankszámlára történő átutalással. A bankszámlát a vásárlást végző személy, és nem egy másik személy nevében kell regisztrálni. A bankszámlának lejben kell lennie. A bankszámlaadatok késedelmes közvetítése késleltetheti a pénz visszatérítését.

 A jogi személy vásárlok nem küldhetik  vissza a megrendelt termékeket, a 34/2014 számú Sürgősségi Rendelet szerint. 

A termékek visszaküldésével kapcsolatos további információkért írjon nekünk az info@kafferoma.hu címre

Webhelyhez való hozzáférés 

A Vero Mol Caffe Srl társaság garantálja a felhasználó számára a webhelyhez korlátozott hozzáférést , személyes érdekből, , és jogosítsa a webhely teljes vagy részleges letöltésére vagy módosítására, a webhely kereskedelmi célokból való vagy a Vero Mol Caffe Srl érdekeivel ellentétben,  teljes vagy részleges reprodukálására, másolására, eladására / viszonteladására, ennek írásbeli hozzájárulása nélkül.

A Kafferoma számára nagyon fontos az adatvédelem és ezért nyítottak és átláthatóak kívánunk lenni a személyes adatfeldololgozásra vonatkozóan. Ezért olyan politikát folytatunk, amely meghatározza az Ön személyes adatainak feldolgozását és védelmét.A GDPR(General Data Protection Regulation) Rendelkezése , a személyes adatvédelemre és az adatok szabad mozgására vonatkozó 677/2001 számú Törvény és a személyes adatok elektronikus un való közvetítésére és védelmére vonatkozó modósított 506/2004 számú Törvény előirásai szerint, a  A Vero Mol Caffe Srl köteles az Ön által megadott személyes adatokat biztonságosan és kizárólag csak a meghatározott célokra felhasználni. 

Ki végzi a személyes  adatkezelést ? 

A Vero Mol Caffe Srl(Kafferoma), romániai társaság végzi az önök által közvetített adatkezelést és az alkalmazandó adatvédelmi törvények előírásainak megfelelően felel a személyes adatokért. 

Vero Mol Caffe Srl

Székhely – Laz, Str Principală(utca), Nr 151(szám), Jud Alba(megye)
, Románia 

Munkapont  – Sebes(Szászsebes), Str Luncile Progoanei (utca)Nr 1(szám) , Jud Alba(megye), Románia 

Cégjegyszékszám: J01/845/2019
Adószám:RO40973623

Hol tároljuk az Ön adatait

Az Öntől begyűjtött adatokat az Európai Gazdasági Térségben tároljuk (EGT). Az adatgyűjtés célja az általunk kínált szolgáltatások és termékek optimális feltételekkel történő végrehajtása. Az általunk összegyűjtött személyes adatok azok, amelyeket szolgáltatásaink elérése érdekében ön  nyújt nekünk.

Általában határozatlan ideig gyűjtünk, tárolunk, és feldolgozzuk a következő személyes adatokat:

-az ön vezetékneve és utóneve 

– e-mail, e-mail cím(címek)

– levelezési cím 

-az ön által megadott telefonszám (szolgálati/saját)

-IP

-rendelés száma 

– tranzakció(ügylet) összege 

– tranzakció(ügylet) kelte 

 

Személyes adatok feldolgozása 

A természetes személyeknek a természetes személyek védelméről szóló, 2016. április 27-i (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelettel módosított és kiegészített  a személyes adatok feldolgozása és ezeknek szabad áramlása tekintetében a személyek védelméről szóló 677/2001 / EK rendelet rendelkzései és a 95/46/EK rendelet hatályon kivül helyezése alapján,Kafferoma (Vero Mol Caffe Srl)  köteles hogy az ön által szolgáltatott személyes adatokat biztonságos körülmények között kezelni és csak a megjelelölt célokra . 

Az adatgyűjtés célja: a felhasználók / ügyfelek (Vásárlók) tájékoztatása a kafferoma.ro fiókjuk állapotáról, a felhasználók / ügyfelek tájékoztatása a megrendelések alakulásáról és állapotáról, a kínált termékek és szolgáltatások, kereskedelmi tevékenységek értékelése, termékek és szolgáltatások népszerűsítése, marketing , reklám, média, adminisztráció, fejlesztés, piackutatás, statisztika, az értékesítés és a fogyasztók magatartásának nyomon követése , az ügyfeleknek  nyújtott szolgáltatások javítása érdekében.A rendelés regisztrálása csak ezen feltételek elfogadásával lehetséges, és ez magában foglalja a telefonos kapcsolatfelvételt a megrendelés megerősítésében, e-mailek küldésében a megrendelés állapotáról, hogy folyamatosan tájékozódhasson a regisztrált megrendelések állapotáról, vagy később e-mailek küldésében a felülvizsgálati kérelemről. a megrendelt termékekhez. 

 A fiók létrehozása végett kitöltött adatlap és / vagy a megrendelőlap kitöltése által, ön kijelenti, hogy feltétel nélkül elfogadja, hogy személyes adatai  a Kafferoma adatbázisba lesznek felvéve, és kifejezetten és egyértelműen egyetért azzal, hogy minden a személyes adatait amit a Kafferoma, ennak közreműködői és munkatársai, területileg és / vagy ideiglenesen tárolnak, használnak és dolgoznak fel területileg és / vagy ideiglenesen, a következő  tevékenységek elvégzése végett, például kereskedelmi tevékenységek, a termékek és szolgáltatások promóciója, marketing, reklámozás, a média , adminisztráció, fejlesztés, piackutatás, statisztika, eladások nyomon követése és a fogyasztó viselkedése. Ön kifejezetten és egyértelműen egyetért azzal, hogy az ilyen személyes adatokat a Kafferoma továbbadhatja ( leányvállalatainak, valamint más belföldi vagy külföldi szervezeteknek . 

Jelen Általános Feltételek elolvasása által tudomásul veszi, hogy a törvény által biztosított jogai garantálva vannak,  ideértve az információhoz való jogot, az adatokhoz való hozzáférés jogát, a beavatkozáshoz való jogot, az ellenzéki jogot, a jogot arra, egyéni döntés  alá nem vetés jogát,, az igazságszolgáltatáshoz való fordulás lehetőségének jogát, a 677/2001 / EK törvény által a személyes adatok feldolgozása és az adatok szabad áramlása  tekintetében a személyek védelméről biztosított jogainak megsértése esetén. Ugyanakkor joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, és kérheti azok teljes vagy egy részbeni törlését.

 Egy kérelem alapján, a következő jogokat gyakorolhatja ingyenesen : 

– hogy megerősítsék önnek, hogy a személyes adatait feldolgozzák vagy sem;

– hogy az átadott adatok vonatkozásában beavatkozzon 

– az adatokhoz kapcsolodó legális és indokolt indokok miatt ellenáljon az adatok feldolgására nézve 

–  hogy kérjék az adatok törlését, kivéve a törvény által előírt helyzeteket 

–  hogy letöltse az ön összes adatát 

Így a Kafferoma.ro a newsletter útján értesítheti a felhasználókat / ügyfeleket az aktuális ajánlatokról, üdvözleteket, ajándékutalványokat küldhet, review kérelmeket vagy egyéb különleges üzeneteket küldhet.

A Kafferoma.ro nem reklámozza a SPAM-ot. Bármely felhasználó / ügyfél, aki kifejezetten megadta e-mail címét a kafferoma.ro honlapon, választhatja, hogy törli azt adatbázisunkból.

Ön által megadott információkat arra a célra használjuk fel, amelyre megadta, szolgáltatásaink kezelése, támogatása és értékelése érdekében, valamint a biztonság, a törvény és a szerződéses feltételeink megsértésének megelőzésére.

Ezenkívül a Kafferoma továbbadhatja az Ön személyes adatait más társaságoknak, amelyekkel partnerségben vagyunk, de csak a tőlük fennálló titoktartási kötelezettségvállalás alapján, amely garantálja ezen adatok biztonságát és ezen személyes adatok szolgáltatása. a hatályos jogszabályok szerint történik. Ezek a következők lehetnek: marketingszolgáltatók, futárszolgálatok, banki fizetési szolgáltatások, telemarketing vagy egyéb szolgáltatások, más cégek, amelyekkel közös programokat fejleszthetünk ki termékeink és szolgáltatásaink piacra történő felkínálására.

Személyes adatait átadhatjuk az ügyészségnek, a rendõrségnek, a bíróságoknak és az állam más felhatalmazott szerveinek is, a jogszabályi rendelkezések alapján és azok keretein belül ,külön kérelmekre. 

Az Ön személyes adataival kapcsolatos jogai

Személyes adatainak  a 679/2016 európai szintű adatvédelmi rendeletben meghatározott feltételekkel történő feldolgozásával a következő jogok bármelyikét gyakorolhatja:

(1) A személyes adatokhoz való hozzáférés joga

Ez lehetővé teszi, hogy megkapja  tőlünk megerősítést arról, hogy a Kafferoma dolgozik-e az Önre vonatkozó személyes adatokkal vagy sem, és hogy melyik adatok vannak feldolgozva. Ha az Önre vonatkozó személyes adatok nem Öntől voltak átadva, akkor megkapja a  forrásukkal kapcsolatos információkat amivel rendelkezünk, ha nem vagyunk törvény által tiltva a forrás közzétételére nézve.

(2) A helyesbítéshez való jog

Ez magában foglalja a jogot , hogy pontatlan vagy hiányos személyes adatok helyesbítését vagy frissítését kérje, illetve azok kiegészítését  ha a személyes adatok hiányosak. 

  (3) Adattörlés joga vagy az “az elfelejtéshez való jog”

 Ez feljogosítja hogy az önre vonatkozó személyes adatok törlését kérje  egyes körülmények között, például(i) a személyes adatok már nem szükségesek arra a célra, amelyre össze voltak gyűjtve és fel voltak dolgozva, (ii) az ön adati ilegálisan voltak feldolgozva, (iii) a személyes adatok feldolgozása az ön beleegyezése által  történt, és ez vissza lett vonva. 

* megoldatlan kérése van az Ügyfélszolgálaton 

*  a megnyított rendelését nem küldték el vagy csak részben küldték el

* meg nem  fizetett tartozása van a Kafferoma felé, a fizetési módtól függetlenül 

* ha az a gyanú merül fel, vagy visszaélésszerűen használta szolgáltatásainkat az elmúlt négy évben

* hitel iránti kérelmét az elmúlt három hónapban elutasították;

* ha vásárolt tőllünk , a számviteli törvénynek megfelelően az ügylettel kapcsolatos személyes adatait megőrizzük 

(4) A beleegyezés visszavonásának joga

Consimțământul poate fi retras în orice moment, atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc a fost efectuată pe baza consimțământului dumneavoastră.A beleegyezést  bármikor vissza lehet vonni, ha az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozása az Ön beleegyezése alapján történt. 

(5) A személyes adatok feldolgozás korlátozásának joga

Feljogosítja az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozásának korlátozásának kérését és megszerzését bizonyos körülmények között, például(i) ön vitatja az adatok pontosságát abban az időszakban, amely lehetővé tenné számunkra ezen adatok pontosságának ellenőrzését,(ii) adatait jogellenesen dolgozták fel, és ellenzi azok törlését, és kéri azok felhasználásának korlátozását. 

(6) Az adatok hordozhatóságához való jog

 Magában foglalja az Önre vonatkozó személyes adatok fogadásának jogát, amelyet Ön nekünk megadott, azzal a joggal, hogy továbbadjuk azokat egy másik üzemeltetőnek, ha (i) az adatfeldolgozást az Ön hozzájárulása vagy a szerződés alapján hajtották végre és a személyes adatok feldolgozását automatikusan végeztük. Ezt a jogot csak akkor lehet gyakorolni, hogyha az adatfeldolgozás kizárolag automatikusan volt végezve és csak ott ahol  az  adatok kiválasztása az Kezelő által használt műszaki lehetőségek szempontjából megvalósítható.

(7)  Ellenzékhez való jog 

Ez azt jelenti, hogy bármikor jogában áll az adott helyzethez kapcsolódó okok miatt kifogásolni a személyes adatok feldolgozását bizonyos körülmények között, például (i) a feldolgozást törvényes érdekünkben hajtották végre, vagy (ii) a feldolgozás célja a közvetlen marketing, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilok létrehozását is.

(8) Az a jog, hogy döntésük során nem csak adatok automatikus feldolgozására hivatkozzon,  ideértve olyan profilok létrehozását is, amelyek jogi következményekkel járnak, vagy jelentősen érintik Önt

Ez azt jelenti, hogy joga van emberi beavatkozást kérni a Kezelőtől, véleményének kifejtésére és a határozat megtámadására.

(9) Panasz benyújtásának joga nállunk és / vagy az illetékes adatvédelmi hatóságnál

(10) Az igazságszolgáltatáshoz  fordulás joga 

E jogok gyakorlása, valamint az értesítéssel vagy a Kafferoma személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos további kérdéseivel kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiakban ismertetett kommunikációs módok bármelyikének kiválasztásával, megadva nevét, postai címét vagy e-mail (a kommunikáció módjától függően), telefonszám és a kérés célját. 

Elérhetőség:

e-mail : info@kafferoma.hu;

 postán küldött kérelem a Laz, Strada Principala 151, Cod Postal 517663, Jud Alba (Romania) címre