Rólunk

Mivel minden nap egy jó kávéval kezdődik, és el sem  tudjuk képzelni, milyen lenne az élet nélküle, úgy döntöttünk, hogy csak Olaszországból származó,  jó minőségű kávét forgalmazzunk.

 Amikor egy  minőségű espresso kávéről beszélünk, akkor biztos hogy Olaszország jut eszünkben. Ezért, miután 15 évet éltünk Európa csizmájában, nagyon jól tudjuk hogy mit is jelent egy kivá minőségű kávé. 

 

Egy jó minőségű  kávét manapság meglehetősen nehéz találni Magyarországon, ezért választottuk az első lépést a magyarországi fogyasztók minden igényét kielégítő kávékapszulák és kávé forgalomba hozatalához.

Ez azt jelenti,hogyha mi szeressük, akkor ön  biztosan szerelmes lesz ebben a kávéban már az első csésze kávé elfogyasztása után. 

 Miért a Kafferoma.hu? 

–   A fő ok amiért a Kafferoma.hu-t válassza, az általunk forgalmazott kávé kiváló minősége. Minden típusú kávét  kizárólag Olaszországban válogatnak ki . 

A megfizethető árak az egyik erősségünk, ezért akár 50% -ot spórolhat , ha bármilzen kávé-t választ  a Kafferoma.hu oldalon. 

– Egyes, Olaszországban nagyon forgalmazott  kávékapszula típusok, csak a Kafferoma.hu-n találhatók.