Szűrés

1–36 termék, összesen 697 db

 

A kávékapszula mögött álló történet

 

A kávékapszulák találmánya forradalmasította a kávéfogyasztást, ezáltal növelve a legmegkülönböztetőbb italok – a kicsi, erős, aromás és robusztus fekete kávé – úgynevezett eszpresszó – népszerűségét. Egy eszpresszó kávét nagy nyomás alatt állítják elő úgy, hogy forró vizet kényszerít és pumpál a kapszula belsejében, finoman őrölt kávébabban, kevesebb, mint 25 másodperc alatt. vagyis vastag és finom, mogyoró színű, amelyet krémként ismernek.

 

Miért kávékapszulák?

A kávékapszulák kiváló és kényelmes módja a teljes eszpresszó kávé élvezésének. Túl sok keverés, rendetlenség és automatikus tisztítás nélkül!
A világnak szüksége van a döntési szabadságra, a szabadon élvező kávékapszulák élvezetére, amelyek leginkább örömet nyújtanak az érzékeiknek, és amelyeket bármilyen kávéfőzőben felhasználhatnak. A világnak korlátozás nélkül kell kísérleteznie, és bár a kávé napi élmény, ez a motor, amely minden reggel feláll minket, és életre kelti és felkészít minket új kihívásokra.

 

Frissesség és tökéletes íz … minden reggel!

A kávé erős íze és frissessége meghatározó szempont, amelyet az idők során tökéletesítettek, így a kávéfogyasztás során az érzékszervi tapasztalatok kiválóak. Az oxigén a kávé legerősebb ellensége, gyilkosa, ezért a kávékapszulák alumíniumfóliából készülnek, belső műanyag fóliával, hogy elkerülhető legyen az alumínium és a kávé közötti érintkezés. Ezek tömören zárva vannak, és az oxigén teljesen lecsökken. Ezért a kávékapszula technológiája a leglátványosabb módszer, amellyel a kávé aromája, frissessége és íze változatlan marad. Szeretnénk, ha minden reggel rendkívüli pillanat lenne, kényeztesse az érzékszerveit és élvezze kedvenc kávéját! A Kafferoma kávékapszula széles választékával várja Önt, amely minden reggel elrontja Önt!