Aktív Oxigénes Higiéniai Tisztítószer – Dr.Neu

1,390.00 Ft

Az OXIGENT 2 az oxigén aktív erején alapuló por alakú mosószer. Ez az egyedülálló oxigénerő lehetővé teszi a zsír- és kávémaradékok teljes eltávolítását. Ezek a maradékok, amelyek fokozatosan felhalmozódnak a kávéfúvókákban és szűrőkben, veszélyeztethetik a kávéfőző megfelelő működését és megváltoztathatják az eszpresszó ízét.

Ez a tisztítószer minden típusú kávégéphez alkalmas, legyen az eszpresszó vagy amerikai, kézi vagy automata, podokkal vagy kapszulákkal működő.

Az OXIGENT 2 a kávéfőzőgép külső részeinek tisztítására is használható, ahol a kávé lerakódások vagy kéreg képződik (szűrőtartók, szűrők, rácsok, tálcák stb.).

HASZNÁLATI UTASÍTÁS ÉS ADAGOLÁS

Egy tasak OXIGENT 2 tartalmát tegye egy tartályba, vagy ha kényelmesebb, közvetlenül a kávéfőző tartályába. Adjon hozzá körülbelül 500 ml csapvizet. A por feloldódásának elősegítése érdekében ajánlott meleg vizet használni.

Miután a por teljesen feloldódott, öntse a tisztítóoldatot a tartályba, kapcsolja be a gépet, és hagyja futni, amíg az oldat el nem fogy. Öblítse a ciklusokat friss csapvízzel, amíg nincs több szennyeződés vagy termékmaradvány (legalább 2 ciklus).

Külső alkatrészek (szűrőtartók, szűrők, rácsok, tálcák stb.) tisztításához oldja fel a port egy edény meleg vízben, és áztassa be a tisztítandó alkatrészeket néhány percig.

  • 1 tasak a nagyobb lerakódások tisztításához.
  • 1/2 tasak a kis/közepes lerakódások tisztításához.
  • Kisebb lerakódások esetén újra felhasználhatja azt a tisztítóoldatot, amellyel a gépet tisztította. Ezután szivaccsal távolítsa el a szennyeződést, és öblítse le friss vízzel.
  • A doboz 2 tasakot tartalmaz, és az OXIGENT 2-vel történő tisztítás 3 havonta ajánlott.

Készleten

  Szállítási idő: 3-4 munkanap
   Szállítási költség : 1890 Ft.

Cikkszám: 8000110920597 Kategória:
 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aktív Oxigénes Higiéniai Tisztítószer – Dr.Neu” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aktív Oxigénes Higiéniai Tisztítószer – Dr.Neu” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük